Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2019 12:16 - Възхода на Циганите, или залеза на България!
Автор: groznataistina Категория: Лични дневници   
Прочетен: 246 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2019 13:20


 

 

„Българио, за тебе те умряха...“ – Думи на един велик Българин, Иван Вазов.

Имаме си война на пътя и хиляди жертви годишно заради нисък контрол от страна на отговорните институции. Имаме си война на болните, които измират защото НИКОЙ не желае да работи с Българската здравна каса, НИКОЙ. И си имаме гражданска война на 3-тия по численост Етнос в България – Циганският етнос!

Вие знаете ли, че на 100 новородени 75 са от цигански произход!?

Вие знаете ли, че „самотна“ майка от цигански произход с няколко деца получава над 1000-1500 лв на месец Помощи от държавата!

Вие знаете ли, че кражбата на ток от етноса се плащат от нас – разпределят се в нашите месечни сметки!

Вие знаете ли, че водата която ползват също се разпределя в нашите месечни сметки!

А вие знаете ли ЗАЩО нашите родители, пенсионерите на България, не живеят заслужените си спокоини старини! Знаете ли защо, защото този етнос източва социална система на България! Млади, здрави, прави хора не работят! Не учат, не се социализират! Те паразитират на гърба на България, на гърба на Българите (дори на гърба на съвестните Българи от циганския етнос, които работят от сутрин до вечер, за да дадът шанс за по-добро бъдеще на децата си, и същите тези хора си патят заради останалата, загнила част от техният етнос)!

ТОВА НЕ БИВА ДА ПРОДЪЛЖАВА!

Вие знаете ли, че в България Децата раждат ДЕЦА – Не ДЕТЕ а ДЕЦА (мн.ч.) това не е инцидент, Децата раждат деца! Държавата не хае! През 2018 година над 7000 деца са родили!!! От които 99% са от цигански произход! 7000 деца да били „изнасилени“ и са родили! Това са деца!

Вие знаете ли, че през 21 век в Република България, родители продават Дъщерите си КАТО ДОБИТЪК! На този който даде най-много! Това мили хора се нарича робство! Аз като си купя прасе, го купувам за коледа или за разплод (затова никой не купува Нерези!). Наистина се моля и се надявам, поне да не ги колят за коледа (ама знае ли човек какво става в циганските гета)

А вие знаете ли, че когато ги продават, те ги продават за Съпруга или за слугиня за робиня (зависи каква е стоката, ако е Повредена е за робиня, ако не, става Самотна и Многодетна майка) – ЗА ДОНОР НА ОРГАНИ! Вие това не го знаете! Вие може да живеете в една държава с тях, но си нямате и малка представа за какво става въпрос! Май не знаете, че те си продават децата... Новородени, невръсни деца на бездетни семейства – УЖ! Но никой не знае със сигурност. Вие можете ли да си представите колко педофили от западни страни са си закупили, и си купуват деца ежегодно, ежемесечно, ежедневно от този етнос??? Май това не го знаехте.

А вие знаете ли, че не семейства а цели кланове се издържат с джебчийство!? Ако не знаете сте слаб инвеститор, отидете и си купете една джебчийка, пратете я на запад! Още първата година ще си купите още няколко и ще си живеете ЦАРСКИ или ЦИГАНСКИ – не виждам разлика!

Ало измамниците са заграбили за изминалите години над 100 000 000 (сто милиона) СТО МИЛИОНА – Дори аз не мога да повярвам за каква сума говорим! И знаете ли, защо няма заловени и осъдени! Защото си плащат редовно, прословутата ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ!

Сто милиона лева са изтекли в джобовете на Ало измамниците! Колко сладко е да си Циганин!

Над 70% от този етнос НЕ е здравно осигурен, никога не е бил и никога няма да бъде – Приемете го така, ТЕ НИКОГА НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ – НИКОГА! Е в която и болница да отидете, ще забележите, че е пълно с тях! Реват, пищат, бият, убиват и това се в Болници, спешни отделения и т.н.

Над 80% от този етнос са длъжници на ЕРП и ВИК! Вие знаете ли, че тях не ги изключват. Те винаги имат вода, винаги имат ток. Ако нормален Българин (независимо от кой етнос) ако не си плати, ще бъде отрязан и няма да има ток и вода докато не си плати!

Вие знаете ли, че почти няма жена от цигански произход с едно дете!!! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!
 Жените за този етнос са инкубатори за деца! 

Ето затова идва момента да помислим, защо ги държът необразовани. Защото никоя интелигентна жена, няма да позволи да живее в барака, да се къпе у КЛОЗЕТО кога има вода а кога нема вода нема да се кУпе у КЛОЗЕТО! Време да спасим тези хора!

Вие знаете ли, че те си имат СЪД. Те си имат собствено съдилище – МЕШАРЕ! Това се нарича абдикация на законноста в България. Съществуването му, само по себе си показва, че за тях законите на Държавата приемник НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ!

Вие знаете ли, че тези хора са разпръснати в цяла Европа! Но никога, никъде, по никаква причина те не се социализират - Те се определят като ЦИГАНИ! И като граждани на държата приемник само заради Социални придобивки!

Знаете ли, че те знаят правата си най-добре от всички Българи!! Не знаехте, а знаете ли, че те си знаят и задълженията, НО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ! Е това май го знаехте!

Знаете ли, че по време на втората световна война са избити около 500 000 цигани от Нацистите! Нека бъдем реалисти- Нацистите са гонили и избивали евреи заради парите им! Е хора, циганите са гонени и избивани не заради парите им, сами си правете извода тук – Твърде жестоко е да го напиша! Но всеки трезво мислещ човек ще се досети защо Химлер през 1942г, лично е издал заповедта Великият Германски Райх да бъде прочистен от Цигани. Което е започнало още през 21.09.1939г Рейнхард Хейдрич е изпратил 30 000 гермаски и австрийски цигани в лагери от семеен тип! Ужасно е, никой няма право да отнема чужд живот а това е геноцид, но извода е друг. Военно престъпници като Нацистите, които са водили война за да заграбват съкровища от окопираните страни, избиват хомосексуалисти (поради хомофобска омраза), избиват евреи (за да ги ограбят) и избиват цигани – Защо!?

Но да спрем с тази грозна история и да се върнем в действителноста!

Трябва политиката към тях да се промени!

Помощите да бъдят спрени! КРАЙ

Деца раждат деца – ЗАТВОР ЗА ПЕДОФИЛИТЕ

Връщане на обществено полезния труд

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!! Минимум средно образование

 

Нека държавата да им осигури субсидии за образование – Средно и Висше образовани във форма на учебни материали, учебна такса, квартира, подсигуряване на работа (ако няма)

За да ги социализираме този етнос, трябва да изкореним големите проблеми, а това са:

1.       НПО на етническа основа – Те не помагат, те вредят!

2.       ГЕТА – да бъдат унищожени и д абъдат заселени на малки групи

3.       Не учиш, Не работиш, Не плащаш данъци и осигуровки – НЯМА ТОК, НЯМА ВОДА, НЯМА БОЛНИЦА, НЯМАШ ПРАВО НА ГЛАС! Това е...

                      ВРЕМЕ Е ДА СПАСИМ ТЕЗИ ХОРА, 
                                ВРЕМЕ Е ЦИГАНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ОБЩЕСТВОТО!

Всички сме Българи, всички живеем в България. Всички имаме равни права и задължения! Равни сме пред закона! Не го забравяйте!

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: groznataistina
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7204
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031