Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2019 18:02 - За "Другото"
Автор: groznataistina Категория: Лични дневници   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2019 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Се по-често се сблъсквам с разни термини, Джендъри-мендъри и тем подобни шизофрении, и исках да споделя гледната си точка. Надявам се да ме разбере, това е моето мнение, моята гледна точка. Така че уважете я или я подминете, правото си е изцяло ваше.

Проблема е че не знам от къде да почна... Струпа се толкова много... Почна се с Азис, продължи с Евровизия и брадатата Кончита, през това децата да са ДРУГО... Гледаш го сладко, усмихнато хлапе, смее се, тича, играе, щурее... Дете. И какво искат да ми кажат тези организации, че те не са момченца или момиченца а са ДРУГО, или аз имам племенник и обичам да го закачам с въпроса "Имаш ли си гадже?" или "Харесваш ли си някоя съученичка" само за да го видя как се изчервява и панически се опитва да отбегне въпроса ми, докато аз се заливам от смях... Та те искат да бъда толерантен, да не го питам дали си харесва някой, а НЕЩО... За тези, които не ми следят мисълта, това ДРУГОТО е НЕопределено, значи по пътя на логиката то е НЕЩО... Обещавам че ако някой нарече племенника ми ДРУГО или НЕЩО... Лично да го нокалтирам (ей голям ербап съм ;)... Но не мога да спра до там.
Преди няколко дни в сутрешния блок в една свръх цензурирана национална телевизия се заговори как в Ямбол се разпространяват бюлетини за безопасен секс м/у хомосексуалисти, и тази специална книжка изкопах дупка докато се добера до нея (снимков материал, получен в чата) - Ами тези от МЗ са за бой! Само къде не повърнах... Гледал съм всякакво порно от сорта на Гей и Лезбо... Няма лошо, щом им харесва на хората, нека се "обичат". Правото на избор си е техно и никой не иска да ги ограничава. Но ми се заповръща защото същата книжка можеше да попадне в ръцете на моя племенник... И в момента като се сетя ми се повдига!
А и днес какво чета "Генералният секретар на Съвета на Европа Турбьорн Ягланд зове: Истанбулската конвенция трябва да се приеме" (само да подсетя, същият този индивид заедно с нашата скъпа Министърка на Външните Работи, тогава на правосъдите, подписаха Истанбулската конвенция, а след това неуката и неграмотна Цецка Тачева я внесе за гласуване към правната комисия). Искам да попитам скъпата ни Министърка как така подписва документ, който се оказва ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН, без да го провери??? Как??? Явно Ягланд я е опънал за да я предразположи да подпише (че нали си е грозотия, ама и тя душица има, и си има нужди) та сигурно така са я "прекарали" да подпише. НО КС на България каза НЕ, но Българския народ чу ли извинение??? НЕ, няма и да чуе...
Влязох в много теми и се разпокъсани... В главата ми хаус, за което се извинявам.

Та искам да се обърна към "ДРУГОТО". Хей ДРУГО, живей си живота. Никой не те мрази, никой не те дискриминира и никой не те има различен. Ти си интересен, ти си неразбран, ти си неизвестен, от едни харесван от други НЕ, това е нещо нормално. Никой не харесва ПАРАДИТЕ ви, понеже вие натрапвате мисленето си, разбирането си, вие ни натрапвате вашият идеал... Ами не става. Ако ДРУГО с пишка и обичаш анални приключения, ние Момчетата НЕ ГИ ОБИЧАМЕ тия работи, освем ако нашия инструмент не се готви да отиде в "другата" дупка ахахаах Повярвайте ми, 10 от 10 мъже мечтаят да правят тройка с лезбийки и 10 от 10 мъже мечтаят да нямат нищо общо с ДРУГОТО... Аз имам познати Хомо, но всички те знаят какво са М или Ж. Имам познат и трансексуален, клъчна си инструмента, насади си 2-ра дупка и вече е Жена - НЕ Е ДРУГО! Та ми е интересно, кои измисли това ДРУГОТО??? Това че аз си падам по русокоси кучки, които винаги ми го слагат(образно казано) виновен съм си аз че винаги се заглеждам по ниско морални курви. Но въпроса е ЗАЩО не си основа една НПО организация за защита от ниско морални курви... В такова време живеем, тя ме е унижила, наранила, огорчила, нанесла ми огромна душевна болка.... абе дискриминирала ме е! Аз съм човек и имам права, коя е тя да постъпва така с мен! (ПРИПОЗНАВАТЕ ЛИ СЕ) Сигурно вече всеки се пита, абе тоя какви ви вее, ДРЕМЕ НИ НА КУРО, че има такиви проблеми... Хората няма какво да ядът, умират от болести, нямат работа, нямат пари за децата си, стреса ги убива бавно ама славно и РАЗНИ ОТРЕПКИ МИ ВЕЯТ АНТИДИСКИМИНАЦИОННИ ГЛУПОСТИ!

Искам да ви кажа едно. МАЙНАТА ВИ. Не на читателите, не и на хората с различна сексуална ориентация... МАЙНАТА ИМ на тези които яхат вашите проблеми и ги правят политически, правят ги на проблем, излизат да стачкуват и да хулят хора които не харесват Различните! Е МАЙНАТА Ви! Всеки има право да харесва и да не харесва каквото реши! Ако имам служител и е гей и го знам че е гей, и ме нервира, ще го хвана за яката ще му тегля шута в педалския задник, и никой не може да ми каже нищо! Та дори да го изгониш защото е педал, решението си е твое, избора си е твой! Но върпоса е че НЯМАШ право! Чакай бе!!! Ако аз работя в фирма на педал, и там е пълно с педали и те решът че не ме харесват и ми бият шута - КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ДА СЕ ОПЛАЧА! Моля покажете ми къде!? Не съществува такова НПО, има орган за защитата от дискриминация по СЕКС ама отидете и попитайте дали някога МЪЖ е отишъл да се оплаче, че е дискриминиран от Педали... Отговора е НЕ и винаги ще е НЕ! И не си мислете, че няма дискриминация от тяхна страна... Имат си собствени заведения, където не сте добри дошли, има фирми където също никога не може да постъпите понеже сте Хетеро, имат си всичко специално за тях и там вие не сте добре дошли!!! Но никои, никога няма да ви защити...
Защо ли?

Защото да си нормален, вече е ненормално!

Да сте живи и здрави
Обещавам никога повече да не пиша така хаотично и несвързано... Но съм ядосан на днесния свят... И искам да кажа на всички ДРУГИ, аз съм от така наречените Атеисти, имам глава на раменете и съм убеден, че нито има АД нито има РАЙ... Всичкни ние сме пържоли като свинете, като телетата и т.н. Но идеята е там, разковничето е там!

Наречете ме Хомофоб но за мен това е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО! Колкото и да си търкат сливите Лезбийките нема как да прихванат, а Педалите и с топките да му го накара няма как да прихване понеже е МУЖКО!!!! ФАКТ! Или както се казва "КОЗАТА СИ САКА ПРЪЧ"
Та така че, на всички от ДРУГИТЕ ще има кажа ние сме хора, организми като всички други и за да съществуваме, да живеем трябва да следваме само един път.

РАЖДАШ СЕ - РАЗМНОЖАВАШ СЕ С ДРУГИЯ ПОЛ - УМИРАШ

Това е... Всичко друго е handjob!

Останете си с здраве, ако съм бил груб или вулгарен ИЗВИНЯВАМ СЕ, ако съм обидил някого или съм засегнал някое НЕЩО - ИЗВИНЯВАМ СЕ!

Та останете си със здраве!

Аз съм селянин и знам, че рая е тук на земята Нектара и Амброзията за Българина е Домашарката и Салатката, така че аз сядам. Наздравеееее




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: groznataistina
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7229
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930